Як смачно запекти рибу, якщо немає солі: дуже легкий рецепт
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Вода та сторонній жир у цьому рецепті теж відсутні. Оселедець готується у власному соку
Цей рецепт запеченої риби для тих, хто "страждає" від дефіциту солі на магазинних полицях. Через зупинку підприємства "Артемсіль" українці зіткнулися з тим, що необхідної для більшості страв спеції просто не вистачає.
Оскільки будь-яке м’ясо чи риба самі по собі солоні — додаткова сіль лише приглушить смак страви. А ось цибуля, лимонний сік і трохи приправ зроблять рибу, в цьому випадку оселедець, справді дуже смачною, та ще й корисною. Пропонуємо до вашої уваги рецепт запеченого оселедця у власному соку в духовці.
Оперативно про головне читайте у нашому Телеграмі
Запечена риба без солі — приготування:
Вмикаємо духовку. Рибу миємо, потрошимо. Кладемо на фольгу, видавлюємо сік лимона, посипаємо спеціями (можна каррі), обкладаємо товстими кільцями цибулі. Загортаємо у 2 шари фольги. І в духовку (250-270 градусів).
Невелика риба готується приблизно 10-12 хвилин, більшій рибі для запікання потрібно 15-17 хвилин.
Раніше український кулінар Євген Клопотенко розповів, як можна обійтися без солі під час консервації овочів.