Що приготувати з кабачків на зиму: надзвичайно смачний салат "Анкл Бенс"

Читать на русском
Автор
Кабачковий салат Анкл Бенс на зиму Кабачковий салат Анкл Бенс на зиму

Дуже смачний та пікантний салат на зиму

Ці овочі підходять для приготування різних страв. З кабачків виходять чудові котлетки, кабачкова ікра, а також кабачкові млинці.

У цьому матеріалі ділимося з читачами рецептом смачного та пікантного з кабачків салату на зиму під назвою "Анкл Бенс", прозваний на честь американського соусу Uncle Ben’s, популярного у 90-ті роки. Ця заготівля — домашня варіація популярного і дорогого в той час продукту.

Як приготувати салат "Анкл Бенс" на зиму

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 кг
  • Цибуля — 600 г
  • Солодкий перець — 60 г
  • Помідори — 1 кг

Для маринаду:

  • Олія — 1 склянка
  • Цукор — 0,5 склянки
  • Сіль — 2 ст.л.
  • Оцет 9% — 0,5 стакана (можна трохи менше)
  • Томатна паста – 3 ст.л.

Приготування:

  1. Кабачки, перець нарізаємо соломкою, цибулю півкільцями, помідори на часточки.
  2. Всі інгредієнти маринаду з’єднуємо в глибокій мисці і доводимо до кипіння на середньому вогні, кладемо кабачки і помішуючи варимо 10 хвилин, далі йде цибуля, варимо 5 хвилин, далі перець, варимо 5 хвилин, і, нарешті, помідори, варимо 10-15 хвилин. Під час варіння постійно перемішуємо дерев’яною лопаткою.
  3. Гарячий салат кладемо по стерилізованих банках, перевертаємо кришкою донизу і в такому вигляді даємо охолонути при кімнатній температурі. Зберігаємо у прохолодному місці.

Раніше "Телеграф" публікував рецепт апетитної кабачкової піци.