Що додати у фарш для вершкового присмаку пельменів: з цим рецептом страва перетвориться

Читать на русском
Автор

Цей нехитрий інгредієнт додасть до страви вишуканих вершкових ноток

Домашні пельмені – це найкраща страва на сімейній вечері. Приготовлена своїми руками ця страва не порівняється з купленими напівфабрикатами. Щоб пельмені не набридли, можна експериментувати як із самим тістом, так і фаршем. Рецептом тіста для пельменів з оцтом ми ділилися раніше.

У цьому матеріалі пропонуємо приготувати пельмені, які б мали ніжний вершковий смак. Як пише vazhnoznat, такий простий інгредієнт у фарш, як плавлений сир, перетворить страву: фарш матиме дивовижний молочний смак.

Як приготувати пельмені з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • 250 мл окропу
  • 450 г пшеничного борошна
  • 2 ст. л. олії
  • 1 куряче яйце
  • 0,5 ч. л. солі
  • 400 г курячого фаршу
  • 1 плавлений сирок
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Налийте в склянку окріп. Воду вилийте у велику ємність, додайте сіль і перемішайте. Не перестаючи помішувати, влийте олію. Порціями висипте заздалегідь просіяне борошно. Тісто спочатку замішуйте ложкою або вилкою.
  2. У тісто вбийте яйце і продовжуйте замішувати. Коли воно стане густим, перекладіть все на стіл, трохи пропилений борошном. Замішуйте руками близько 7-10 хвилин.
  3. До перекрученого м’яса додайте яйце та натертий плавлений сир. Його можна пропустити на м’ясорубці разом із м’ясом. Посоліть і поперчіть начинку за смаком, добре перемішайте.
  4. Можете ліпити пельмені як вам зручно. Але якщо у вас є пельменниця: тісто розкотіть у великий тонкий пласт, накрийте їм пельменницю і кожну комірку заповніть начинкою. Потім комірки накрийте таким же шаром тіста і прокачайте. Зайве тісто потім прибираємо, а пельмені виймаємо з пельменниці.
  5. Готові пельмені можете відразу зварити в підсоленій воді з додаванням спецій або заморозити.

Раніше "Телеграф" публікував рецепт пельменів з огірковим розсолом. Цей незвичайний інгредієнт здатний перетворити звичайні пельмені на справжній кулінарний шедевр.