Паста з часникових стрілок: рецепт заготівлі, яку можна додати до будь-якої страви

Читать на русском
Автор

Часникові стрілки можна заморозити і діставати за потреби

Відмінна заготівля — часникові стрілки "на зиму".

З часникових стрілок можна приготувати відмінну приправу до страв, пишуть в блозі "Особлива". Смачно виходить і тоді, якщо додати таку пасту до сала або намастити на хліб до борщу.

Як приготувати пасту з часникових стрілок

Спосіб приготування:

  1. Зріжте молоді стрілки часнику, промийте їх та висушіть.
  2. Перекрутіть в м’ясорубці, додайте сіль, оливкову олію та ретельно перемішайте.
  3. Розкладіть на харчову плівку, згорніть рулетом та помістіть в морозильну камеру.
  4. За потреби відріжте шматочок та покладіть у страву.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати кабачкову ікру, щоб вона не пригоріла. У цьому випадку важливо вибрати правильний посуд.