Не гірше за желейних ведмедиків і без цукру: готуємо мармеладки лише з двох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Швидкий та простий рецепт смачних мармеладок
Такі смачні цукерки ви приготуєте за п’ять хвилин, і ще трохи часу доведеться почекати доки вони застигнуть. Проте, якщо ваші діти полюбляють різноманітні желейні цукерки, то буде дешевше та корисніше, якщо ви приготуєте їх самотужки. У рецепті задіяно усього два інгредієнти та ніякого цукру. До речі, якщо ви полюбляєте такі десерти — зверніть увагу на ніжне желе з обліпихи.
Кулінарний блогер olha.holovina розповідає, що такі мармеладки можна робити разом з дітьми, а замість форми використовувати іграшку поп-іт. За годину ви отримаєте смачні й застиглі цукерки.
Інгредієнти:
- 300 мл
- желатин — 25 гр
Приготування:
- Виливаємо сік у сотейник, трішки підігріваємо і всипаємо желатин.
- Гріємо на маленькому вогні помішуючи, доки желатин повністю не розчиниться. Але не доводимо сік до кипіння, лише нагріваємо.
- Далі забираємо майбутні желейки з плити і даємо масі вистигнути до кімнатної температури.
- Розливаємо по силіконових формах та ставимо в холодильник на годину.
Раніше "Телеграф" розповідав про те, як краще зберігати свіжий сік. А ще дізнайтеся, як швидко очистити різні овочі в домашніх умовах.