Як із звичайного салату з капусти зробити шикарну страву: незвичайний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Додайте до страви адигейський сир
Восени так хочеться отримати більше вітамінів і порадувати себе салатами зі свіжих овочів. Салат зі свіжої капусти — практично обов’язкова страва кожного українця. Але що робити, якщо класичний салат уже набрид? Рекомендуємо додати до страви лише один незвичайний інгредієнт, завдяки якому вона заграє новими фарбами.
Салат з молодої капусти та сиру: рецепт
Складові:
- капуста свіжа — 300 гр.
- сир адигейський — 100 гр.
- огірок свіжий (середній) – 1 шт.
- перець солодкий болгарський – 1 шт.
- ікра тріски — 200 гр.
- сік лимонний свіжий 1 ст. л.
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Очищену і вимиту капусту потрібно нашаткувати і скласти в глибоку миску, пишуть Белновини.
- Додайте сіль (але врахуйте, що ікра теж може бути солоною, тому не старайтеся), розімніть овоч, а потім злийте зайвий сік.
- Огірок натріть на велику тертку або наріжте соломкою. Після того, як з нього підуть надлишки соку, змішайте його з капустою.
- Далі нарізаємо середніми кубиками болгарський перець, адигейський сир, дрібно ріжемо зелень і змішуємо всі інгредієнти.
- На фінальному етапі додаємо тріскову ікру, після чого приправляємо соком лимона і перемішуємо салат.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати дивовижне печиво зі смачним сюрпризом усередині.