Рецепт смачних і соковитих млинців з м’ясом: безпрограшний варіант для сніданку чи вечері

Читати російською
Автор

Неймовірно смачна страва, яка дуже легко готувати

Смачні та соковиті млинці – відмовилися б від такого сніданку чи вечері? Напевно, ні. Так чому б не побалувати себе і своїх рідних такою смачною стравою, тим більше, що вона готується дуже просто і досить швидко.

Як зазначає кулінарний блогер kuhari у своєму блозі в Інстаграм, м’ясо для начинки може бути будь-яке: свиняче, яловиче, м’ясо птиці. Такі млинці з духовки виходять менш жирними, ніж обсмажені на сковороді, і ніжнішими, завдяки заливці з молока.

Млинці з м’ясом у духовці: рецепт

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Яйця – 3 штуки (2 яйця – у тісто, 1 – для запікання)
  • Молоко – 0,6 L (0,5 L – у тісто, 0,1 L – для запікання)
  • Сіль — 1 чайна ложка (для начинки -1 щіпка, інше — в тісто)
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Олія соняшникова — 3 ст. ложки (2 — в тісто, 1 — для підсмажування цибулі)
  • М’ясо — 400 грам
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука
  • Перець чорний мелений — 2 щіпки

Спосіб приготування:

  1. Поставте варити м’ясо, а доки воно вариться, приготуйте тісто для млинців. Для цього змішайте в молоці яйця, сіль та цукор, а потім досипте борошно. Добре розмішайте все і влийте в тісто олію.
  2. На добре розігрітій сковороді посмажте тонкі млинці.
  3. Цибулину почистьте і дрібно наріжте. Обсмажте на олії.
  4. Викладіть у блендер зварене м’ясо, додайте до нього обсмажену цибулю, сіль та мелений перець. Подрібніть і перемішайте начинку для млинців.
  5. Викладайте на млинець півтори столові ложки начинки і загортайте млинці конвертиком. Потім складіть начинені млинці в жаростійкий посуд для запікання.
  6. Збийте молоко з яйцем і залийте цією сумішшю млинці у формі.
  7. Запікайте блюдо в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати смачні млинці на дріжджах. За словами кулінара Євгена Клопотенка, у блюді виходять ідеальні дірочки.