Чим замінити м’ясо в шаурмі: бомба-смакота з того, що знайшлося в холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеально підійде і на обід, і на пікнік, і для перекусів
Домашня шаурма — це чудовий варіант закуски. Смачна та ситна, така закуска чудово підходить для походу на пікнік, прогулянки в парку, для перекусу або просто для проведення чудового вихідного дня вдома.
Сьогодні спробуємо новий варіант класичної шаурми за рецептом Сookorama – з мисливськими ковбасками, листям салату, болгарським перцем та сиром Ементаль. Безумовно, сир можна взяти інший, але цей дає дуже гострий, виражений смак.
Як приготувати шаурму з ковбасками
Інгредієнти:
- лаваш — 3 шт.;
- мисливські ковбаски – 6 прим.;
- салат – 1 пучок;
- болгарський перець – 1 шт.;
- кетчуп – 100 мл;
- сир Ементаль — 100 гр.
Спосіб приготування:
- Листя лаваша змастити кетчупом по всій довжині.
- Листя салату промити, обсушити і викласти край лаваша.
- Болгарський перець помити, обсушити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Викласти на листя салату.
- Зверху викласти по дві мисливські ковбаски.
- Сир порізати скибочками та покласти зверху на ковбаски.
- Скрутити роли.
- Поставити в мікрохвильову піч на 2 хвилини, щоб сир розплавився.
До речі, лаваш також можна приготувати самостійно. Тим більше це досить просто.