Заготовка, що повинна бути в кожному домі: рецепт копійчаної м’ясної намазки

Читать на русском
Автор

Готувати нескладно, а їсться — увесь рік

Розповідаємо про нескладний рецепт закуски із тонкого сала. Просто пропускаємо все через м'ясорубку і розкладаємо по банках.

На виході матимемо оригінальну і смачну закуску з сала, м’яса та овочів. Її достатньо буде просто намазати на бутерброди. Рецептом поділились на порталі Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сало тонке, 2.5 кг;
  • м’ясо і цибулю по 500 г;
  • морква, 500 г;
  • сіль, перець і спеції за смаком;
  • овочева приправа, 80 г.

Рецепт покроково:

  1. Тонке сало і м’ясо пропускаємо через м’ясорубку. Будь-яким чином подрібнюємо моркву. Цибулю ріжемо дрібними кубиками або подрібнюємо у блендері.
  2. Продукти змішуємо і заправляємо приправою для овочів. Можна взяти будь-яку приправу, яка вам подобається.
  3. Масу розкладаємо по чистих, стерилізованих баночках, закручуємо кришки. У велику каструлю кладемо рушник, ставимо банки і заливаємо теплу воду менш ніж до горлечка.
  4. З моменту закипання стерилізуємо 2 години на невеликому вогні.

Така намазка стане просто незамінною для випадків, коли треба швидко й смачно перекусити. До речі, тут ми писали про те, як стерилізувати банки.