Вийде вдесятеро смачніше: один інгредієнт перетворить оселедець на неперевершену закуску
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Тільки молоко — й страва перетворюється на закуску
У кожного напевно була ситуація: купили улюблений оселедець, а він пересолений. Не засмучуйтеся і не викидайте — його можна ще врятувати й зробити її в десять разів смачнішим.
"Главред" переконує, що для цього знадобиться лише один інгредієнт, який має кожен. Ну що ж, перевіримо.
Як із солоного оселедця зробити приголомшливу закуску
Неймовірно, але факт: оселедця просто потрібно вимочити в молоці. Саме завдяки цьому продукту він позбавиться зайвої солі, стане неймовірно смачним і ніжним. А молочний присмак риби приведе всіх у захват.
Для приготування чудової закуски нам знадобиться 500 мл молока. Якщо вдома молока менше, можна розбавити його з водою у співвідношенні 1:1 — результат буде аналогічним.
Сам оселедець почистьте і промийте його під проточною водою. Відокремте філе від хребта, покладіть у невелику місткість, залийте молоком і поставте на три години в холодне місце. Якщо риба дуже солона, процедуру варто повторити.
Оселедець обсушіть, подавайте до столу. Вам залишається лише вислуховувати компліменти від близьких та гостей з приводу неймовірної закуски.
А ви знали, що почистити оселедець від кісток можна всього за пару хвилин і без метушні? Для цього вам знадобиться лише обробна дошка, гострий ніж, паперові рушники та пінцет.