Для тих самих булочок "як з картинки": секретний рецепт неймовірної цукрової крихти
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Готувати крихту зовсім не складно
Пісочна крихта для апетитних булочок — значно більше, ніж просто посипка. Всі ми з дитинства пам’ятаємо випічку, покриту солодкими золотистими шматочками. Вона має апетитний вигляд, а також допомагає створити хрустку текстуру.
Саме цією крихтою перед випіканням притрушують дріжджові булочки, відкриті пісочні пироги з ягодами, кекси тощо. За основу можна взяти свій улюблений рецепт тіста. З цією крихтою навіть ваша улюблена та перевірена випічка смакуватиме по-новому. Як її готувати, розповіли на порталі "Порадниця".
Інгредієнти:
- 100 г вершкового масла
- 100 г цукру
- 180—200 г борошна
Спосіб приготування:
- Холодне масло нарізаємо кубиками. Змішуємо із цукром.
- До маси додаємо борошно. Розтираємо руками на крихту.
Посипаємо випічку перед випіканням. Якщо посипка залишиться, покладіть її в морозилку, а потім за необхідності використовуйте. Також до борошна можна додати ложку вівсяних пластівців швидкого приготування чи подрібнені горіхи. Притрусіть цією крихтою смачний полуничний пиріг — смак буде просто неймовірним.