Літня намазка-п’ятихвилинка: закуска, яка буде в холодильнику до самої зими

Читати російською
Автор

Не тільки смачна, а й корисна страва

Намазка на хліб – найпростіша та найсмачніша закуска, яку можна приготувати з найпростіших, бюджетних продуктів: риби, м’яса, овочів, бобових. Заправляти намазку можна майонезом, сметаною чи йогуртом.

Shuba пропонує приготувати сирну намазку із в’яленими томатами. Така намазка виходить не лише смачною, а й корисною: у в’ялених помідорах неймовірна кількість вітамінів. Ця закуска відмінно поєднується як з м’ясом і сиром, так і з іншими овочами — вона стане фаворитом цього сезону!

Як приготувати намазку з в’яленими томатами

Інгредієнти:

  • фета — 125 г;
  • вершковий сир — 200 г;
  • томати в’ялені в олії — 50 г;
  • прованські трави — до свого смаку.

За бажанням:

  • часник, зубчики – 1 шт.;
  • волоські горіхи — 15 г.

Спосіб приготування:

  1. В’ялені томати наріжте на маленькі шматочки. Якщо використовуєте часник та горішки, подрібніть їх також.
  2. У мисці розімніть вершковий сир та фету, додайте до них подрібнені томати, часник та горіхи, прованські трави та добре перемішайте намазку.
  3. Готову намазку перекладіть у керамічну або скляний посуд, зберігайте її трохи більше 2-х діб у холодильнику.

Приготуйте до намазки грінки з|із| білого хліба за рецептом "Телеграфа" і насолоджуйтесь. Смачного!