Як їдять кабачки в Греції: рецепт фантастичної овочевої страви
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ви полюбите цю страву!
Як тільки ми не готували шинки! І смажили їх за французьким рецептом, і робили з них овочеві млинці, і закривали кабачку на зиму.
А бажаєте знати, як люблять кабачки в Греції? Там з них роблять смачну та корисну мусаку. Її подають у кожній таверні та готують у кожному будинку в будні та до святкового столу. Ну що, беремо рецепт Foot Oboz, необхідні інгредієнти та йдемо готувати?
Як приготувати мусаку з кабачків
Інгредієнти:
- кабачок — 0.5 шт.;
- помідор — 3 шт.;
- перець болгарський червоний – 1 шт.;
- червона цибуля — 0.5 шт.;
- солодкий соус чилі — 1 ст. л.;
- часник — 1 зубчик;
- рослинна олія, кріп, базилік сушений, сушений орегано — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Кабачок миємо, нарізаємо слайсами по довжині овочів. Також нарізаємо болгарський перець. Все викладаємо на тарілку, змащуємо їх олією, посипаємо сіллю та сушеним базиліком.
- Кабачки обсмажуємо на олії з кожного боку по 1-2 хвилини. Ті самі дії повторюємо і з болгарським перцем.
- Для приготування соусу за допомогою окропу очищаємо помідори від шкірки та відправляємо їх в блендер. Додаємо спеції, часник та зелень, подрібнюємо та засипаємо дрібно нарізану цибулю. На кабачки викладаємо соус, після чого кладемо перець.
- На перець викладаємо знову соус, потім кабачки, повторюємо кілька разів — у нас має вийти 3 порції мусаки. Мусаку відправляємо на 5 хвилин у духовку.
Приготуйте кабачки в сметані за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь! Смачного!