Картоплю за цим рецептом будете їсти кілограмами: "м’ясний" рецепт на грилі
- Автор
- Дата публікації
- Автор
До страви ви повертатиметеся знову і знову
Навряд чи хтось зможе відмовитися від запеченої картоплі. Таку картоплю люблять за цілу хрумку скоринку і неймовірно ніжну м’яку середину. Картопля прекрасна ще й тим, що запікати її можна майже будь-де — в духовці, мікрохвильовій печі, а особливо смачно — на мангалі, грилі або на відкритому вогні. А кілька "м’ясних" ноток і улюблений соус здатні перетворити цю страву на справжній кулінарний шедевр.
Картопля на грилі з беконом за рецептом Smachnonews – чудовий варіант для всіх, хто любить цікаві варіації звичних страв. Ця страва підійде як основна або як закуска. Спробуйте лише раз – і вам захочеться знову.
Як приготувати картопля на грилі з беконом
Інгредієнти на 2 порції:
- 4 картоплини;
- 80 грамів копченого бекону;
- сіль та спеції до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, чистимо і варимо в окропі 15 хвилин. Воду зливаємо і даємо овочу охолонути.
- Бекон ріжемо тоненькими слайсами і загортаємо в них картоплю, що остигнула.
- Розігріваємо грати гриль і викладаємо на неї картопля в беконі. Смажимо протягом 10 хвилин.
Подаємо з улюбленим соусом за рецептом "Телеграфа". Смачного!