Діти забиратимуть усе до школи: корисний перекус без грама цукру
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
За кожне таке печиво діти будуть битися
З 1 вересня в Україні розпочинається новий навчальний рік. У зв’язку з поверненням багатьох школярів до навчання у батьків виникає одне з найважливіших питань — що покласти у ланч-бокс дитині.
Ми пропонуємо приготувати смачне вівсяне печиво без цукру з яблуками по рецепту Shuba. Така смакота точно порадує ваших малюків і вони забиратимуть до школи абсолютно все!
Як приготувати печиво вівсяне без цукру з яблуками
Інгредієнти на 6 порцій:
- пластівці вівсяні — 150 г;
- яблука (можна замінити бананами) — 2 шт.;
- родзинки — 100 г;
- яйце куряче, велике — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Родзинки залийте окропом, залиште на 10 хвилин. Через вказаний час злийте воду і відкиньте родзинки на паперовий рушник, щоб вони обсохли.
- Підготуйте яблука: вимийте їх, очистьте від шкірки, виріжте серцевину і наріжте невеликими шматочками. Збийте блендер до консистенції пюре.
- Яйце в окремій мисці збийте до однорідного стану, туди ж додайте вівсяні пластівці, яблука та родзинки. Все перемішайте та залиште "відпочивати" на 15 хвилин. Через зазначений час з тіста, що вийшла, сформуйте невеликі круглі печива.
- Деко застеліть пергаментним папером і викладіть печиво. Поставте його запікатись у розігріту на 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Раніше "Телеграф" розповідав, що можна приготувати школяра на перекус. Смачного!