З цією підливою діти з’їдять весь гарнір та вимагатимуть добавки

Читать на русском
Автор

Неймовірна смакота за пару хвилин

Відварені та заправлені олією макарони, м’яке картопляне пюре або смачна гречка – це вже самостійні та поживні страви. Але не завжди їх із задоволенням їдять дітки.

Але якщо ви приготуєте смачну підливу за рецептом Рixelinform, через хвилину тарілки будуть порожніми! Кілька інгредієнтів та 5 хвилин часу – і смачна підлива до гарнірів та м’ясних страв готова!

Як приготувати смачну підливу

Інгредієнти:

  • олія, томатна паста та сметана – по 5 столових ложок;
  • вершкове масло – 70 грамів;
  • борошно — 5 чайних ложок;
  • бульйон або вода – 3,5 склянки;
  • сіль, спеції – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. У відповідному посуді на повільному вогні розігріваємо рослинне та вершкове масло. Будьте уважні: до кипіння олію не доводимо.
  2. У суміш олій всипаємо борошно і перемішуємо до однорідної маси. Потім додаємо томатну пасту і знову перемішуємо. В отриману масу вливаємо половину бульйону чи води, знову добре перемішуємо.
  3. Коли підливка загусне, доливаємо бульйон і знову перемішуємо, додаємо сіль і спеції до свого смаку і сметану.
  4. Як тільки наша страва почне закипати, вимикаємо вогонь та перемішуємо. Підлива готова.

Рекомендуємо приготувати найніжнішу печінку в незвичайній підливі за рецептом "Телеграфа". Насолоджуйтесь смачними стравами!