Такий борщ похвалить навіть бабуся: хитрий рецепт без м’яса

Читать на русском
Автор

У вас точно буде слава досвідченого кулінара

Борщ – символ національної кухні України. Цю першу страву готують з овочів та м’яса. Рецептів приготування борщу безліч і кожен напевно має свій власний секрет.

А що коли приготувати борщ не з м’ясом, а з рибними консервами? Готується страва за рецептом Smachnonews швидко, велику кількість продуктів для нього не потрібно. Він точно сподобається всій родині.

Як приготувати борщ з рибною консервою

Інгредієнти:

  • 100 г вареного буряка;
  • 2 ложки томатної пасти;
  • 1/3 білокачанної капусти;
  • 2 літри води;
  • сіль;
  • 2 лаврові листи;
  • чорний мелений перець;
  • 3 ложки олії;
  • 4 картоплини;
  • 1 середня морква;
  • 1 цибуля;
  • 250 г рибної консерви.

Спосіб приготування:

  1. Овочі миємо і чистим. Картоплю, капусту, цибулю нарізаємо. Моркву натираємо на грубій тертці.
  2. У каструлю наливаємо воду, кип’ятимо, кладемо картоплю і варимо 10 хвилин. Туди ж додаємо капусту та варимо її до готовності.
  3. Цибулю та моркву обсмажуємо до готовності, додаємо томатну пасту, тушкуємо і відправляємо до борщу. У каструлю відправляємо і натертий варений буряк.
  4. Додаємо рибні консерви, спеції, варимо до готовності на повільному вогні.

Даємо борщу настоятися протягом 15 хвилин і подаємо разом із пампушками за рецептом "Телеграфа". Смачного!