Обійдемося без борошна: від таких шоколадних сирників будуть у захваті навіть ласуни
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ви не встигнете схаменутися, як сирнички зникнуть зі столу
Золотисті пишні сирники — один із найкращих сніданків. Ця чудова страва напрочуд швидко готується. Варіантів сирників безліч: солоні, солодкі, без борошна, з ягодами.
Сьогодні разом із Shuba приготуємо незвичайні сирники. Чому незвичайні? По-перше, для їх приготування не потрібне борошно. По-друге, при приготуванні ми додамо в них какао — і в результаті ви отримаєте фантастичну страву. Від спокуси ними поласувати не втримається жоден член вашої родини!
Як приготувати шоколадні сирники
Інгредієнти на 6 порцій:
- сир 9% — 250 г;
- какао — 2 ст. л.;
- манна крупа — 4 ст. л.;
- яйце куряче, велике — 1 шт.;
- цукор — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Яйце, цукор і какао збийте віночком чи міксером. У масу додайте сир, добре перемішайте до однорідного стану.
- Туди ж відправте манну крупу, знову перемішайте і залиште тісто набухати в мисці протягом 15 хвилин.
- Через вказаний час змоченими у воді руками сформуйте невеликі пласкі сирники.
- На розігрітій сковороді з олією підсмажте сирники до золотистої скоринки — вам знадобиться близько хвилини на кожну сторону.
Подавайте шоколадні сирники з кремом за рецептом "Телеграфа". Смачного.