Обійдемося без борошна: від таких шоколадних сирників будуть у захваті навіть ласуни

Читать на русском
Автор

Ви не встигнете схаменутися, як сирнички зникнуть зі столу

Золотисті пишні сирники — один із найкращих сніданків. Ця чудова страва напрочуд швидко готується. Варіантів сирників безліч: солоні, солодкі, без борошна, з ягодами.

Сьогодні разом із Shuba приготуємо незвичайні сирники. Чому незвичайні? По-перше, для їх приготування не потрібне борошно. По-друге, при приготуванні ми додамо в них какао — і в результаті ви отримаєте фантастичну страву. Від спокуси ними поласувати не втримається жоден член вашої родини!

Як приготувати шоколадні сирники

Інгредієнти на 6 порцій:

  • сир 9% — 250 г;
  • какао — 2 ст. л.;
  • манна крупа — 4 ст. л.;
  • яйце куряче, велике — 1 шт.;
  • цукор — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яйце, цукор і какао збийте віночком чи міксером. У масу додайте сир, добре перемішайте до однорідного стану.
  2. Туди ж відправте манну крупу, знову перемішайте і залиште тісто набухати в мисці протягом 15 хвилин.
  3. Через вказаний час змоченими у воді руками сформуйте невеликі пласкі сирники.
  4. На розігрітій сковороді з олією підсмажте сирники до золотистої скоринки — вам знадобиться близько хвилини на кожну сторону.

Подавайте шоколадні сирники з кремом за рецептом "Телеграфа". Смачного.