Таку намазку ви із задоволенням приготуєте та із задоволенням з’їсте

Читать на русском
Автор

Відмінний варіант, щоб вгамувати голод

Найрізноманітніші намазки ми готуємо практично щодня. Вони доречні й на святковий стіл, і для щоденного перекушування у разі сильного голоду. Та й вони готуються дуже легко.

Сьогодні разом із "Фокусом" приготуємо намазки з сардинами. Ситна страва відмінно вгамує навіть найсильніший голод. Бутерброди з такою намазкою відмінно підійдуть і для сніданку, і на перекус.

Як приготувати намазку із сардин

Інгредієнти:

  • сардини — 1 банка;
  • цибуля-шалот — 1/2 шт.;
  • яйця (варені) – 3 шт.;
  • сир – 50 г
  • майонез – 1 ст. л.;
  • спеції: сіль, перець – до свого смаку,
  • багет/батон;
  • часник – 1 зубчик;
  • листя салату, огірок для подачі.

Спосіб приготування:

  1. В окрему ємність із сардин злийте рідину. Саму сардину розімніть вилкою до однорідності.
  2. У варених яєць відокремте білки від жовтків. Білки разом із сиром натріть на дрібну тертку, додайте до риби.
  3. Цибулю очистьте, дрібно наріжте і додайте до сардин. Туди ж додайте спеції, майонез і перемішайте все до однорідної маси. При необхідності додайте кілька ложок рідини із сардини. Намазка готова
  4. Багет поріжте на скибочки та обсмажте на невеликій кількості олії з двох сторін до золотистої скоринки. Кожну підсмажену скибочку натріть злегка зубчиком часнику з одного боку.
  5. На кожен шматочок хліба намажте рибну суміш і покладіть на тарілку з викладеним листям салату, прикрасьте кружальцями огірка і натертим на дрібну тертку жовтком.

Таку намазку можна подавати з чиабаттою за рецептом "Телеграфа". Це божественно смачно.