Ні олії, ні духовки, ні сковороди: пишний омлет легко приготувати із трьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Вам не доведеться мити сковороду та деко
Омлет – найпопулярніший сніданок у всьому світі. Зазвичай його готують із молока та яєць, додаючи різноманітні інгредієнти на свій смак.
А чи можна приготувати пишний омлет без олії, сковороди та не включаючи духовку? "Бабусині рецепти" діляться таким незвичайним способом приготування цієї страви. Приготувавши такий сніданок на пару, вам не потрібно буде відмивати лист або сковороду. Корисна, ніжна страва з шовковистою текстурою сподобається всім. Це просто ідеальний сніданок, щоб відчути щасливіше.
Як приготувати омлет без олії, сковороди та духовки
Інгредієнти:
- 250 мл яєчної маси кімнатної температури;
- 250 мл молока кімнатної температури;
- дрібка солі.
Спосіб приготування:
- У тарілці змішайте 4 яйця вилкою. Посоліть на свій смак і додайте таку ж кількість молока. Влийте молоко у яйця, просто перемішайте, не збиваючи.
- Тарілку переставте в каструлю з водою до середини тарілки, накрийте кришкою і все поставте на великий вогонь. Після закипання зменште вогонь і готуйте омлет приблизно 20 хвилин.
- Переверніть готовий омлет на плоску тарілку та подавайте.
Вам може також сподобається незвичайний омлет у бубликах за рецептом "Телеграфа". Спробуйте це незвичайно і смачно.