-
1 г 40 хв
Приготування
-
6
порцій
Мультиварка значно спрощує приготування базових страв. Це універсальний кухонний гаджет, який дозволяє приготувати чимало смачних страв. Наприклад, соковиті тефтелі.
На порталі shuba.life розповіли, як приготувати соковиті та ароматні тефтелі зі сметанно-томатною підливкою. Ця страва приємно дивує простотою приготування, а також насиченим смаком.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
150 гр
-
500 гр
-
1 шт
-
1 шт
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
150 гр
-
5 ст. л
-
400 мл
Етапи приготування
-
Ретельно промийте рис та залийте його водою у співвідношенні 1:3. Варіть до напівготовності та вимкніть вогонь. Дайте рису охолонути до кімнатної температури. Охололий рис змішайте з фаршем.
-
У суміш додайте сире яйце, посоліть, поперчіть і додайте до смаку улюблені спеції. Ретельно вимішайте та змоченими у воді руками сформуйте тефтелі середнього розміру. Злегка обсмажте їх на розігрітій сковороді з олією. Не смажте до готовності, а лише задайте скоринку.
-
Цибулю наріжте напівцільцями і теж пасеруйте на олії кілька хвилин. Після обсмажування цибулю та тефтелі складіть у чашу мультиварки. Відставте і займіться приготуванням підливки.
-
Для соусу змішайте сметану, томатну пасту і воду до однорідності. Залийте цією підливкою тефтелі в чаші. Увімкніть режим "тушкування" на 1 годину.
Подавайте страву гарячою, з хлібом або пампушками. До речі, ми розповідали, як приготувати смачний домашній хліб.