Рибні котлети

Читать на русском
Автор
11
  • 1 г

    Приготування

  • 10

    порцій

Рибні котлети — це не лише смачно, але й корисно! Легкі, ніжні та ароматні, вони можуть стати чудовою альтернативою м’ясним стравам у вашому меню.

Приготувати їх не складно, а результат завжди приємно здивує. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "cook_julija_simonchuk".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Філе риби помити, прибрати все зайве.

  2. Хліб замочити у молоці та відтиснути.

  3. Цибулю нарізати довільно.

  4. Викласти ці продукти у блендер, додати яйце, сіль, перець, перебити до однорідності.

  5. Перекласти фарш у посуд та залишити на 20 хвилин.

  6. Мокрими руками сформувати котлети, обкотити їх в панірувальних сухарях і викласти у форму для запікання застелену пергаментом/фольгою. Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Також котлети можна посмажити на сковорідці.

Цей рецепт — простий, але завжди вигідний вибір для вашого столу. Смачного!