-
1 г
Приготування
-
10
порцій
Рибні котлети — це не лише смачно, але й корисно! Легкі, ніжні та ароматні, вони можуть стати чудовою альтернативою м’ясним стравам у вашому меню.
Приготувати їх не складно, а результат завжди приємно здивує. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "cook_julija_simonchuk".
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
500 гр
-
1 шт
-
100 мл
-
170 гр
-
30 гр
-
за смаком
-
за смаком
-
100 гр
Етапи приготування
-
Філе риби помити, прибрати все зайве.
-
Хліб замочити у молоці та відтиснути.
-
Цибулю нарізати довільно.
-
Викласти ці продукти у блендер, додати яйце, сіль, перець, перебити до однорідності.
-
Перекласти фарш у посуд та залишити на 20 хвилин.
-
Мокрими руками сформувати котлети, обкотити їх в панірувальних сухарях і викласти у форму для запікання застелену пергаментом/фольгою. Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Також котлети можна посмажити на сковорідці.
Цей рецепт — простий, але завжди вигідний вибір для вашого столу. Смачного!