Гарбузове варення з імбиром та апельсинами
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 10
-
1 ч
Приготовление
Одним з найкращих і дуже несподіваних способів застосування гарбуза - приготувати із нього варення. Така смакота припаде до душі навіть тим, хто не їсть гарбуз взагалі, бо в поєднанні з імбиром смак гарбуза дуже складно розпізнати. Ваші гості будуть довго гадати над складом даного десерту!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг.
-
480 г.
-
480 г.
-
980 г.
-
23 мл.
-
35 мм.
-
2 г.
-
1900 мл.
Способ приготовления
На замітку!
Найсмачніше варення виходить з ранніх що не перезріли гарбузів. Краще віддати перевагу баштанним невеликого розміру, які були зібрані влітку.