Краще за магазинний: домашній банановий мармелад

Автор
0
  • 6 ч

    Приготовление

  • 10

    порций

Мармелад – один з небагатьох видів солодощів, які корисні для організму. Завдяки желейній речовині поліпшується робота кишечника та виводяться шкідливі речовини. А ще він дуже смачний!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

1. Поєднуємо усі інгредієнти, міксуємо та виливаємо в широку каструлю, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо на слабкому вогні при періодичному змішуванні протягом 4 годин.

2. Отриману мармеладну масу нетовстим шаром заливаємо у формочки і залишаємо для охолодження і застивання.

3. На 2-3 секунди опускаємо дно форми в окріп, перевертаємо отриманий пласт на розстелений пергамент.

4. Гострим ножем нарізаємо мармелад кубиками або ромбиками. А після - шматочки мармеладу присипуємо цукровою пудрою та пригощаємо ними своїх гостей!

Смакуйте!

Читай также: Мармелад "Смородиновый" - только 3 ингредиента!