Краще за магазинний: домашній банановий мармелад
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
6 ч
Приготовление
-
10
порций
Мармелад – один з небагатьох видів солодощів, які корисні для організму. Завдяки желейній речовині поліпшується робота кишечника та виводяться шкідливі речовини. А ще він дуже смачний!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг.
-
1 кг.
-
1 л.
-
0,25 ч.л.
-
за смаком
Способ приготовления
1. Поєднуємо усі інгредієнти, міксуємо та виливаємо в широку каструлю, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо на слабкому вогні при періодичному змішуванні протягом 4 годин.
2. Отриману мармеладну масу нетовстим шаром заливаємо у формочки і залишаємо для охолодження і застивання.
3. На 2-3 секунди опускаємо дно форми в окріп, перевертаємо отриманий пласт на розстелений пергамент.
4. Гострим ножем нарізаємо мармелад кубиками або ромбиками. А після - шматочки мармеладу присипуємо цукровою пудрою та пригощаємо ними своїх гостей!
Смакуйте!
Читай также: Мармелад "Смородиновый" - только 3 ингредиента!