Карпаччо з норвезького оселедця - ефектна страва

Автор
6
  • 10 мин

    Приготовление

  • 2

    порции

Карпаччо - це тонко нарізана риба або м'ясо, яке подається з певним соусом. Як правило, це сирий продукт, але в даному рецепті використовується солоний оселедець.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Для маринаду:

Для салату:

Способ приготовления

Шматки філе оселедця помістити в скляний посуд, залити маринадом і маринувати протягом дванадцяти годин.Потім обережно нарізати філе скибочками у вигляді карпаччо і викласти на тарілку.Для салату томати очистити від шкірки і нарізати скибочками, базилік подрібнити, часник порізати скибочками. З половинки лимона вичавити сік.

Змішати разом всі інгредієнти для салату, прикрасивши його дрібними шматочками солодкого перцю.

Як і з чим подавати

Подавайте відразу після приготування.