Карпаччо з норвезького оселедця - ефектна страва
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
10 мин
Приготовление
-
2
порции
Карпаччо - це тонко нарізана риба або м'ясо, яке подається з певним соусом. Як правило, це сирий продукт, але в даному рецепті використовується солоний оселедець.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
400 г
Для маринаду:
-
4 ст.л.
-
4 зубчика
-
1 шт.
-
0,5 пучку
-
за смаком
Для салату:
-
2 шт.
-
0,5 пучку
-
5 ч.л.
-
4 зубчика
-
1 ст.л.
-
за смаком
Способ приготовления
Шматки філе оселедця помістити в скляний посуд, залити маринадом і маринувати протягом дванадцяти годин.Потім обережно нарізати філе скибочками у вигляді карпаччо і викласти на тарілку.Для салату томати очистити від шкірки і нарізати скибочками, базилік подрібнити, часник порізати скибочками. З половинки лимона вичавити сік.Змішати разом всі інгредієнти для салату, прикрасивши його дрібними шматочками солодкого перцю.
Як і з чим подавати
Подавайте відразу після приготування.