Ягідні маффіни до Дня святого Валентина

Автор
1
  • 20 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Солодкі і повітряні маффіни. Дуже легкі і швидкі в приготуванні.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Ягоди промийте та висушіть рушником. Окремо в різних мисках змішайте сухі і рідкі інгредієнти до повної їх сполуки.

Далі «рідку» частину перелийте в «суху». Добре перемішайте, поки все борошно не зволожиться. Готове тісто поділіть на дві рівні частини. В одну додайте чорницю, попередньо обсипану борошном, в другу - смородину.

Перемішайте обидві частини тіста (не між собою, кожну окремо). Форми для запікання змастіть вершковим маслом і злегка притрусіть борошном.

Заповніть форми тістом. Посипте кожен маффін цукром і випікайте в розігрітій до 205 градусів духовці 18-20 хвилин.

Як і з чим подавати

Маффіни можна подавати прямо в паперових формочках з кавою або чаєм. Смачного!