Ягідні маффіни до Дня святого Валентина
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
-
6
порций
Солодкі і повітряні маффіни. Дуже легкі і швидкі в приготуванні.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
200 г
-
2 ч. л.
-
1/2 ч. л.
-
1/4 шт.
-
1 шт.
-
100 г
-
150 мл
-
150 мл
-
100 г
-
100 г
Способ приготовления
Ягоди промийте та висушіть рушником. Окремо в різних мисках змішайте сухі і рідкі інгредієнти до повної їх сполуки.
Далі «рідку» частину перелийте в «суху». Добре перемішайте, поки все борошно не зволожиться. Готове тісто поділіть на дві рівні частини. В одну додайте чорницю, попередньо обсипану борошном, в другу - смородину.
Перемішайте обидві частини тіста (не між собою, кожну окремо). Форми для запікання змастіть вершковим маслом і злегка притрусіть борошном.
Заповніть форми тістом. Посипте кожен маффін цукром і випікайте в розігрітій до 205 градусів духовці 18-20 хвилин.
Як і з чим подавати
Маффіни можна подавати прямо в паперових формочках з кавою або чаєм. Смачного!