Тефтелі з рисом - швидкі, смачні та бюджетні

Читати українською
Автор
330
  • 20 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

Цю страву можна заготовити про запас, заморозивши напівфабрикати в морозилці

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Сіль за смаком

Способ приготовления

Для приготування цієї страви можна використовувати свинячий, яловичий або баранячий фарш. Іноді змішують кілька видів фаршу для більш насиченого смаку.Додайте у фарш сіль, перець, тертий сир, відварний рис, дрібно посічену зелень, яйце.Суміш ретельно перемішайте, сформуйте маленькі кульки, запаніруйте в сухарях, викладіть на деко.Залийте тефтелі соусом, що складається з пасерованої цибулі, моркви і томата, поставте страву запікатися в духовку до готовності.Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажте на сковороді, потім протушкуйте в соусі до готовності.

Як і з чим подавати

До цієї страви підійде будь-який гарнір: макарони, каші, картопля. Подайте також до тефтель свіжі овочі або салати.