-
20 мин
Приготовление
-
5
порций
-
Цю страву можна заготовити про запас, заморозивши напівфабрикати в морозилці
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г
-
150 г
-
100 г
-
2 шт.
-
1 ст.л.
-
1 шт.
-
1 пучок
-
100 г
-
100 г
-
Сіль за смаком
-
1 шт.
Способ приготовления
Для приготування цієї страви можна використовувати свинячий, яловичий або баранячий фарш. Іноді змішують кілька видів фаршу для більш насиченого смаку.Додайте у фарш сіль, перець, тертий сир, відварний рис, дрібно посічену зелень, яйце.Суміш ретельно перемішайте, сформуйте маленькі кульки, запаніруйте в сухарях, викладіть на деко.Залийте тефтелі соусом, що складається з пасерованої цибулі, моркви і томата, поставте страву запікатися в духовку до готовності.Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажте на сковороді, потім протушкуйте в соусі до готовності.Як і з чим подавати
До цієї страви підійде будь-який гарнір: макарони, каші, картопля. Подайте також до тефтель свіжі овочі або салати.