Пляцок з халвою

Автор
4
  • 40 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Цей смаколик дуже гарно виглядає на святковому столі. А щоб його приготувати - скористайтесь нашим рецептом!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Для бісквіту:

Способ приготовления

Розтерти халву з сухарями.

Білки взбити з 6 ст.л. цукру і додати по одному жовтку.

Далі додати халву і гарно все перемішати.

Додати борошно із погашеною оцтом содою.

Також перемішати.

Випікаємо коржі у формі 36 на 25 см при 170 градусах до сухого сірничка (час залежить від духовки, головне - їх не пересушити).

Має вийти два коржі. Далі потрібно приготувати бісквіт. Вийде один корж.

Коли коржі охолонуть, перемазуємо будь-яким кремом, наприклад, заварним.

Як подавати

Подавайте в якості десерта.

Смачного!