Пляцок з халвою
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
40 мин
Приготовление
-
6
порций
Цей смаколик дуже гарно виглядає на святковому столі. А щоб його приготувати - скористайтесь нашим рецептом!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
8 шт.
-
6 ст. л.
-
1/2 кг
-
1/2 стакану
-
1 стакан
-
2 ч.л.
Для бісквіту:
-
4 шт.
-
4 ст. л.
-
4 ст. л.
-
1/2 ч.л.
Способ приготовления
Розтерти халву з сухарями.Білки взбити з 6 ст.л. цукру і додати по одному жовтку.


Додати борошно із погашеною оцтом содою.


Випікаємо коржі у формі 36 на 25 см при 170 градусах до сухого сірничка (час залежить від духовки, головне - їх не пересушити).


Коли коржі охолонуть, перемазуємо будь-яким кремом, наприклад, заварним.

Як подавати
Подавайте в якості десерта.
Смачного!
