Пляцок з халвою
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
40 мин
Приготовление
-
6
порций
Цей смаколик дуже гарно виглядає на святковому столі. А щоб його приготувати - скористайтесь нашим рецептом!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
8 шт.
-
6 ст. л.
-
1/2 кг
-
1/2 стакану
-
1 стакан
-
2 ч.л.
Для бісквіту:
-
4 шт.
-
4 ст. л.
-
4 ст. л.
-
1/2 ч.л.
Способ приготовления
Розтерти халву з сухарями.Білки взбити з 6 ст.л. цукру і додати по одному жовтку.
Далі додати халву і гарно все перемішати.Додати борошно із погашеною оцтом содою.
Також перемішати.Випікаємо коржі у формі 36 на 25 см при 170 градусах до сухого сірничка (час залежить від духовки, головне - їх не пересушити).
Має вийти два коржі. Далі потрібно приготувати бісквіт. Вийде один корж.Коли коржі охолонуть, перемазуємо будь-яким кремом, наприклад, заварним.
Як подавати
Подавайте в якості десерта.
Смачного!