Картопляна драчена з грибами за старовинним рецептом

Автор
0
  • 40 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Драчена - це відома страва української та білоруської кухні, яка готується на основі тертої картоплі, борошна та молочних продуктів. Ситна страва, що пасує як до звичайного, так і до святкового столу

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Заздалегідь замочені гриби зварити, нарізати соломкою, обсмажити з дрібно порізаною цибулею на салі, додати сметану, сіль, перець і тушкувати 5-10 хвилин.Сиру очищену картоплю натерти на дрібній тертці, додати борошно, розтоплене вершкове масло, перемішати.Глибоку сковороду змастити маслом, викласти в неї половину картопляної маси, зверху викласти гриби, потім викласти залишки картоплі і поставити в духовку запікатися на 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Читай также: Картофель по-французски Boulangere