Картопляна драчена з грибами за старовинним рецептом
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
40 мин
Приготовление
-
3
порции
Драчена - це відома страва української та білоруської кухні, яка готується на основі тертої картоплі, борошна та молочних продуктів. Ситна страва, що пасує як до звичайного, так і до святкового столу
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
6 шт.
-
60 г
-
2 шт.
-
2 ст. л.
-
1 ст. л.
-
1 ст.л.
-
50 г
-
2 ст. л.
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Заздалегідь замочені гриби зварити, нарізати соломкою, обсмажити з дрібно порізаною цибулею на салі, додати сметану, сіль, перець і тушкувати 5-10 хвилин.Сиру очищену картоплю натерти на дрібній тертці, додати борошно, розтоплене вершкове масло, перемішати.Глибоку сковороду змастити маслом, викласти в неї половину картопляної маси, зверху викласти гриби, потім викласти залишки картоплі і поставити в духовку запікатися на 30 хвилин при температурі 200 градусів.Читай также: Картофель по-французски Boulangere