Тістечко з полуницею "Дженіфер" (без випічки)

Автор
1
  • 4 ч

    Приготовление

  • 6

    порций

В сезон соковитої полуниці обов'язково скуштуйте цей смачний десерт.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

На столі розкласти харчову плівку. Печиво змочити в каві і викласти щільно на плівку. В чашу блендера загрузити сир, масло, цукрову пудру та добре все пробити до однорідної маси.Цю масу рівномірно викласти на печиво.Зверху викласти ряд полуничок.Повторити ці ряди декілька разів.Накрити торт плівкою та відправити в холодильник на 3-4 години.Готовий тортик звільнити від плівки, прикрасити розтопленим шоколадом та м"ятою.Подавати, порізавши на невеликі шматочки.