Мы используем Куки!

Літні ласощі: налисники з ревенем та полуницею

Автор
Літні ласощі: налисники з ревенем та полуницею
  • 20 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Здивуйте своїх рідних, приготувавши смачнючі налисники з сиром, полуницею та ревенем.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Для начинки

  • Сир

    250 г

  • Сахар

    3 ст.л.

  • Апельсин (цедра)

    1 ч.л.

  • Сік апельсиновий

    5 ст.л.

  • Сливки

    100 мл

  • Полуниця

    250 г

  • Ревінь

    400 г

  • Сахар

    1 скл.

Способ приготовления

Робимо тісто на налисники. Змішуємо молоко, борошно, цукор та сіль. Перемішувати можна міксером. Окремо збиваємо яйця до утворення піни і вводимо в тісто.

На маслі смажимо з тіста млинці.
Готуємо начинку. Сир розтираємо з цукром, цедрою і апельсиновим соком. Вершки збиваєм на круту піну і вводимо у сирковий крем.

Цим кремом змащуємо млинці і згортаємо у вигляді рулетиків.

Готуємо соус. Ревінь і полуницю нарізаємо на шматочки, додаємо цукор і готуємо на невеликому вогні, помішуючи, близько 15 хвилин.

Соус охолоджуємо і поливаємо готові налисники.

Читай также: Необычный десерт: блинный торт с вишней