Літні ласощі: налисники з ревенем та полуницею
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
-
6
порций
Здивуйте своїх рідних, приготувавши смачнючі налисники з сиром, полуницею та ревенем.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
350 мл
-
130 г
-
3 шт.
-
2 ст.л.
-
дрібка
-
1 ст.л
Для начинки
-
250 г
-
3 ст.л.
-
1 ч.л.
-
5 ст.л.
-
100 мл
-
250 г
-
400 г
-
1 скл.
Способ приготовления
Робимо тісто на налисники. Змішуємо молоко, борошно, цукор та сіль. Перемішувати можна міксером. Окремо збиваємо яйця до утворення піни і вводимо в тісто.
На маслі смажимо з тіста млинці.
Готуємо начинку. Сир розтираємо з цукром, цедрою і апельсиновим соком. Вершки збиваєм на круту піну і вводимо у сирковий крем.
Цим кремом змащуємо млинці і згортаємо у вигляді рулетиків.
Готуємо соус. Ревінь і полуницю нарізаємо на шматочки, додаємо цукор і готуємо на невеликому вогні, помішуючи, близько 15 хвилин.
Соус охолоджуємо і поливаємо готові налисники.
Читай также: Необычный десерт: блинный торт с вишней