Смачний десерт на ранок суботи: фрукти у клярі

Автор

Десерт дуже легкий, ніжний і максимально фруктовий.

Складові

  • Фрукти - 300 гр.
  • Яйце - 1 ст. л.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Ванілін - за бажанням.
  • Кокосова стружка - за смаком.
  • Кориця - до смаку.

Спосіб приготування

Приготувати кляр: яйце, ванілін, корицю, кокосову стружку змішати.Фрукти вимити, почистити, порізати, видалити серцевину.Потім обваляти їх у борошні, щоб кляр краще прилип, потім в самому клярі.
Якщо заморожені - попередньо розморозити і промокнути паперовим рушником або серветкою, щоб прибрати зайву вологу.
При бажанні, можна повторити, тоді кляр буде щільніший.

Кільця обсмажити на сухій, добре прогрітій антипригарній сковорідці.

Смачного!