Гарбузовий смузі з яблуками - за 5 хвилин

Автор
0
  • 5 мин

    Приготовление

  • 1

    порция

Початок осені знаменується для нас не тільки купівлею теплих речей, але ще й збором врожаю. У справжніх поціновувачів овочевих культур одну з лідируючих позицій займає гарбуз. У звичайному вигляді плід сподобається не кожному. А ось смузі з гарбуза оцінить навіть найвишуканіший гурман!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Гарбуз для смузі можна взяти як у свіжому, так й к відвареному вигляді.

1. Порізати гарбуз. Помити та подрібнити яблука.

2. Всі продукти змішати і збити в блендері близько півтора-двох хвилин.

Вживати густий коктейль можна як в якості окремої страви, так і аперитив.

До речі:

Якщо кориця не входить в число ваших улюблених прянощів, її сміливо можна виключити або взяти меншу кількість, ніж в рецепті.