Гарбузовий смузі з яблуками - за 5 хвилин
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
5 мин
Приготовление
-
1
порция
Початок осені знаменується для нас не тільки купівлею теплих речей, але ще й збором врожаю. У справжніх поціновувачів овочевих культур одну з лідируючих позицій займає гарбуз. У звичайному вигляді плід сподобається не кожному. А ось смузі з гарбуза оцінить навіть найвишуканіший гурман!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1-2 шт.
-
1 стакан з гіркою.
-
1-2 ст.л.
-
100-150 мл.
-
за бажанням.
Способ приготовления
Гарбуз для смузі можна взяти як у свіжому, так й к відвареному вигляді.
1. Порізати гарбуз. Помити та подрібнити яблука.
2. Всі продукти змішати і збити в блендері близько півтора-двох хвилин.
Вживати густий коктейль можна як в якості окремої страви, так і аперитив.
До речі:
Якщо кориця не входить в число ваших улюблених прянощів, її сміливо можна виключити або взяти меншу кількість, ніж в рецепті.