Лимонний квас (простий домашній рецепт)

Автор
0
  • 22 мин

    Приготовление

  • 10

    порций

Свіжий лимонний квас не тільки вгамує спрагу, але і підніме настрій, зарядить вітамінами.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

З лимонів потрібно повністю зрізати скоринку разом з білим підкірковим шаром.М'якоть лимона нарізати шматочками.Дріжджі розвести в невеликій кількості води.Взяти банку, ємністю 3 л, покласти в неї лимони, родзинки, цукор.У банку влити дріжджі і залити доверху кип'яченою і охолодженою водою.Все добре розмішати до повного розчинення цукру.Банку прикрити марлею і залишити стояти 12 годин в теплому місці.Готовий квас процідити, при цьому намагаючись не збовтати осад.Розлити квас по пляшках.Поставити в холодильник на 10 годин. Щоб квас мав приємний жовтий відтінок, його можна підфарбувати паленим цукром.

Читай также: Натуральный квас из ягод: пошаговый рецепт