Перша страва серпня: пряний Чаудер з кукурудзою

Автор
3
  • 50 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Серпень - кукурудзяна пора, кукурудза смакує не тільки у просто відвареному стані та в других стравах, ні, перші страви також виходять пікантними, смачними, з неповторними літніми нотками. Так, і американськиій Чаулер засмакує навіть тим, хто не особливо полюбляє супи. Поєднання кукурудзи, вершків та овочей нікого не залишить байдужим!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

1. Почистіть картоплю та наріжте невеликими кубиками. Також поріжте селеру.

2. Розтопіть масло у великій каструлі. Додайте борошно, розмішайте, а потім додайте паприку.

3. Додайте овочевий бульйон, картоплю, селеру, сіль і перець.

4. Варіть на слабкому вогні 10-12 хвилин (картопля тільки почне пом'якшуватися).

5. Додайте кукурудзу і доведіть до кипіння.

6. Варіть, періодично помішуючи, на слабкому вогні ще 10-15 хвилин (до готовності картоплі).

7. Додайте густі вершки і відразу ж подавайте до столу.

З чим подавати до столу:

Подавати кукурудзяний чаудер зі щедрою порцією зелені петрушки.

До речі:

На сьогоднішній день, це дуже популярний суп в Америці, причому в кожному штаті є своя інтерпретація Чаудера.

Рецептів приготування безліч, суп веде свою історію з шістнадцятого століття. За легендою бідні бретонські рибалки, приходячи додому готували собі в казанку наваристу густу юшку із залишків свого улову риби, малюсків, креветок.