Перша страва серпня: пряний Чаудер з кукурудзою
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
50 мин
Приготовление
-
6
порций
Серпень - кукурудзяна пора, кукурудза смакує не тільки у просто відвареному стані та в других стравах, ні, перші страви також виходять пікантними, смачними, з неповторними літніми нотками. Так, і американськиій Чаулер засмакує навіть тим, хто не особливо полюбляє супи. Поєднання кукурудзи, вершків та овочей нікого не залишить байдужим!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
430 г.
-
1 стебло.
-
2 ст.л.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
-
1 л.
-
1 ст.л.
-
за смаком.
-
за смаком.
-
за смаком.
Способ приготовления
1. Почистіть картоплю та наріжте невеликими кубиками. Також поріжте селеру.
2. Розтопіть масло у великій каструлі. Додайте борошно, розмішайте, а потім додайте паприку.
3. Додайте овочевий бульйон, картоплю, селеру, сіль і перець.
4. Варіть на слабкому вогні 10-12 хвилин (картопля тільки почне пом'якшуватися).
5. Додайте кукурудзу і доведіть до кипіння.
6. Варіть, періодично помішуючи, на слабкому вогні ще 10-15 хвилин (до готовності картоплі).
7. Додайте густі вершки і відразу ж подавайте до столу.
З чим подавати до столу:
Подавати кукурудзяний чаудер зі щедрою порцією зелені петрушки.
До речі:
На сьогоднішній день, це дуже популярний суп в Америці, причому в кожному штаті є своя інтерпретація Чаудера.
Рецептів приготування безліч, суп веде свою історію з шістнадцятого століття. За легендою бідні бретонські рибалки, приходячи додому готували собі в казанку наваристу густу юшку із залишків свого улову риби, малюсків, креветок.