Мега-томатний! Готуємо іспанський суп Сальморехо
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 6
-
40 мин
Приготовление
-
6
порций
Сальморехо - суп не такий відомий, як його близький родич - гаспачо, однак, не менш смачний. Він густий та досить ситний, а готувати його легко й швидко. Потрібно лише мати бажання та трошки вільного часу.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
300-400 г.
-
150-200 г.
-
1 шт.
-
1 зубчик.
-
2 шт.
-
1/2 шт.
-
2 ст. л.
-
2-3 ст. л.
-
за смаком.
-
за смаком.
-
1 шт.
-
1-2 шт.
Способ приготовления
Рекомендація:
Готувати сальморехо краще напередодні, щоб суп настоявся і добре охолов.
Нехай смакує!
Це цікаво! Основна відмінність гаспачо та сальморехо - консистенція, щільність. Якщо гаспачо - досить рідкий та прохолодний суп, то сальморехо подібний до густого соусу або пюре - за рахунок хліба і оливкового масла його текстура нагадує майонез.