Страва дня: томатний суп "Цезар"

Автор
2
  • 1 ч

    Приготовление

  • 3

    порции

Це не суп, а справжня знахідка! Ви можете додавати будь-які види круп та улюблені овочі й спеції - все рівно вам ну ніяк не вдасться його зіпсувати, а лише цим довершите його приємним присмаком. Тож не бійтеся експериментувати, щоб почуватися справжньою переможницею на кулінарній ниві.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Відваріть рис. Помідори наріжте на 4 частини і поставте в розігріту до 180 градусів духову шафу на сорок хвилин. Потім зніміть шкірку і подрібніть в кухонному комбайні з третиною бульйону до отримання однорідної маси. Влийте в томатну суміш бульйон і доведіть до кипіння. Додайте лавровий лист, заморожений горох і подрібнену моркву. Варіть на слабкому вогні до готовності гороху.Додайте дрібно нарізану капусту, рис, подрібнений часник, сіль і перець. Залиште на слабкому вогні до готовності капусти протягом десяти хвилин.

Як подавати до столу:

Подавайте суп з грінками і свіжою петрушкою.