Страва дня: томатний суп "Цезар"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
1 ч
Приготовление
-
3
порции
Це не суп, а справжня знахідка! Ви можете додавати будь-які види круп та улюблені овочі й спеції - все рівно вам ну ніяк не вдасться його зіпсувати, а лише цим довершите його приємним присмаком. Тож не бійтеся експериментувати, щоб почуватися справжньою переможницею на кулінарній ниві.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г.
-
500 мл.
-
1 качан.
-
1 склянка.
-
3/4 склянки.
-
1 шт.
-
2 шт.
-
1 ч.л.
-
2 зубчики.
-
пучок.
-
за смаком.
-
за смаком.
Способ приготовления
Відваріть рис. Помідори наріжте на 4 частини і поставте в розігріту до 180 градусів духову шафу на сорок хвилин. Потім зніміть шкірку і подрібніть в кухонному комбайні з третиною бульйону до отримання однорідної маси. Влийте в томатну суміш бульйон і доведіть до кипіння. Додайте лавровий лист, заморожений горох і подрібнену моркву. Варіть на слабкому вогні до готовності гороху.Додайте дрібно нарізану капусту, рис, подрібнений часник, сіль і перець. Залиште на слабкому вогні до готовності капусти протягом десяти хвилин.Як подавати до столу:
Подавайте суп з грінками і свіжою петрушкою.