Гороховий суп з копченостями

Автор

Неймовірний смак і аромат цієї страви подарує океан насолоди для кожного члена сім'ї.

Складові:

  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 шт. картоплі
  • 100 г сухого гороху
  • 50 г рослинного масла
  • свіжа зелень - за смаком
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. перцю горошку
  • 1 ч. л. цукру

Для копчення:

  • 400 г свинячих реберець
  • 1 ст. л. морської солі
  • 1 ст. л. перцю горошком
  • 1 ст. л. цукру

Для маринаду:

  • 1 ч. л. цукрової пудри
  • перець горошком
  • 1 ч. л. солі

Як приготувати:

Змішати сіль, перець і цукор. Обсипати, просочити ребра. Дати настоятися годину.Коптити ребра в коптильні при температурі 90 С приблизно 4 години, тоді вони вийдуть м'якими і соковитими (якщо в домашніх умовах немає коптильні, можна запікати в духовці або на решітці).Цибулю і моркву нарізати кубиками. Обсмажити суміш цибулі і моркви на рослинній олії до золотистого кольору.Додати рубаний кріп. Картоплю нарізати кубиками і опустити в киплячу воду разом з горохом.Додати в бульйон обсмажену суміш і варити до готовності.Довести до смаку спеціями (суміш солі, цукру і перцю).Перебити в блендері до однорідної маси.Змішати цукрову пудру і сіль для маринаду. Розрізати ребра на порції.На деко викласти пергамент, на нього реберця. Змастити кожне реберце маринадом за допомогою пензлика. Запікати при температурі 150° С 10 хвилин.Далі перевернути реберця, змастити кожне маринадом і повторити запікання 15 хвилин.

Як і з чим подавати:

Суп налити в тарілку, прикрасити обсмаженою ребром.