Салат з запеченого буряку та фети

Автор
5
  • 35 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Стійкий тренд нашого часу - це здорове харчування. І салат зі звичайного коренеплоду і м'якого сиру можна зустріти зараз в ресторанах високої кухні. Але цю корисну і дуже смачну закуску легко приготувати самому

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

1. Зварiть або спечiть буряк у шкiрцi в пiдсоленiй водi. Почистіть i нарiжте кружальцями завтовшки близько 1 см.

2. Розiгрiйте масло в сковородi, додайте мед i бальзамний соус. Коли інгредiєнти змiшаються, докладiть нарiзаний буряк, посолiть i поперчiть.

3. Смажте кружальця бурякiв з обох бокiв, аж доки вони не покриються глазур'ю.

4. Салат помийте, обсушiть, порвiть руками. Викладiть на порцiйну тарiлку, зверху кружальця буряка, на нього -- великий шматок фети, полийте утвореною карамеллю.

Як і з чим подавати до столу:

Посипте гарбузовим насiнням або шматочками волоських горiхiв. Подавайте до улюбленого гарніру - до макаронів, рису чи картопляного пюре.

До речі:

Буряк корисний людям, що потерпають вiд закрепiв, високого тиску i хвороб печiнки.