Салат з запеченого буряку та фети
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
35 мин
Приготовление
-
4
порции
Стійкий тренд нашого часу - це здорове харчування. І салат зі звичайного коренеплоду і м'якого сиру можна зустріти зараз в ресторанах високої кухні. Але цю корисну і дуже смачну закуску легко приготувати самому
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
4 шт.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
-
100 г.
-
пучечок.
-
Насіння гарбузове (або горіхи волоські)
для посипання.
-
за смаком.
-
за смаком.
Способ приготовления
1. Зварiть або спечiть буряк у шкiрцi в пiдсоленiй водi. Почистіть i нарiжте кружальцями завтовшки близько 1 см.
2. Розiгрiйте масло в сковородi, додайте мед i бальзамний соус. Коли інгредiєнти змiшаються, докладiть нарiзаний буряк, посолiть i поперчiть.
3. Смажте кружальця бурякiв з обох бокiв, аж доки вони не покриються глазур'ю.
4. Салат помийте, обсушiть, порвiть руками. Викладiть на порцiйну тарiлку, зверху кружальця буряка, на нього -- великий шматок фети, полийте утвореною карамеллю.
Як і з чим подавати до столу:
Посипте гарбузовим насiнням або шматочками волоських горiхiв. Подавайте до улюбленого гарніру - до макаронів, рису чи картопляного пюре.
До речі:
Буряк корисний людям, що потерпають вiд закрепiв, високого тиску i хвороб печiнки.