Салат «Панський»

Автор
2
  • 5 мин

    Приготовление

  • 2

    порции

Дивне на перший погляд поєднання інгридієнтів створить цікавий смак та прикрасить ваш святковий стіл!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Для соусу

Способ приготовления

Грушу очистити та нарізати тоненькими скибочками.

Хурму можна не чистити, також нарізати.

Яєчка зварити в круту, розрізати навпіл.

Викласти на дно тарілки листя салату, а зверху прошутто, грушу, хурму, яєчка.

Полити салат соусом, з'єднавши в однаковій пропорції мед, олію та бальзамічний оцет. Насолоджуватись дивним, але смачним поєднанням смаку.

Читай также: Секреты приготовления вкусных салатов